Strategie

Ambities waarmaken vraagt om een goede voorbereiding en een strategie. De visie van een architect, interieurontwerper, designer of ander creatief brein staat hierin centraal. Waar wilt u naartoe met nieuwe projecten of ontwerpen? Gaat u mainstream of wilt u iets volledig ‘out of the box’?


Willem Jan bedenkt een strategie, welke past bij alle aspecten die voor u van belang zijn. En werkt vanuit een totaal scope. Er wordt een analyse gemaakt van alle voorwaarden en wensen, waarna Willand een voorstel doet in de approach om tot de doelstelling te komen om een nieuw project binnen te halen of concept te bedenken.


De netwerken variëren van architectenbureaus, beleggers, ontwikkelaars, gemeenten, de overheid, bouwbedrijven en onder meer verschillende adviesbureaus.

Acquisitie

Vanuit de vastgestelde strategie gaat Willem Jan op zoek naar die ene lead voor uw nieuwe opdracht. Willand heeft een groot netwerk in verschillende branches en staat pro-actief in de markt. We denken out of the box en weten op een positieve manier contacten te leggen met nieuwe klanten.


De basisgedachten van Willem Jan staan voor de dialoog én interactie met de opdrachtgever in alle facetten van de opdracht. Vanaf het eerste contact tot de opening of publicatie van het resultaat willen we samen staan voor waar we aan werken.


Willem Jan levert een bijdrage in de acquisitiefase, maar ook in de marketing of PR om de projecten onder de aandacht te brengen in de (social) media.

Architectuur

Willem Jan heeft de kwaliteiten in huis om toonaangevende architectuur plannen te maken. Vanuit zijn beroep als architect werkt hij indien gewenst als concept bedenker mee in de initiatie fase van een project om te komen tot een ruimtelijk en functioneel architectonisch concept voor de gehele ontwikkeling. In deze fasen werkt Willem Jan direct samen met de partners MMEK en Blok Kats van Veen Architecten.


Hierin maakt Willem Jan haalbaarheidstudies, massa modellen én een financiële verkenning in de vorm van een Stiko (Stichtingskosten overzicht),


Als kwartiermaker is Willem Jan in staat om het gehele team samen te stellen voor het project. Momenteel werkt hij aan verschillende projecten ism MMEK' en BKVV aan nieuwe concepten.