KRFT

In Februari 2021 is Willand gestart als business developer voor het architectenbureau KRFT van Oscar Vos en Thomas Dieben. KRFT heeft een specialisme in de culturele sector en heeft zodanig diverse culturele gebouwen ontworpen. Om in de komende jaren door te groeien met het bureau, en een breder portfolio op te bouwen, zoekt Willand met KRFT naar opgaven in de Nederlandse en buitenlandse markt. Wilt u meer weten over het werk van KRFT, bezoek dan de bureau website.

New business netwerk


Als business developers denken we Out of the Box, buiten de gebaande paden, verder dan de horizon. We zoeken naar bijzondere kruisbestuivingen, waarin onze klanten komen tot een synergie met nieuwe opdrachtgevers of ontwerppartners. Complementair aan elkaar zijn in kennis en kunde is een belangrijke waarde hierin.


Het netwerk van Willand is daardoor ook erg breed en varieert van beleggers, ontwikkelaars, particuliere investeerders, gemeenten, de overheid, bouwbedrijven, architectenbureaus, facilitaire bureaus tot verschillende adviesbureaus.


Daarnaast is Willand lid van enkele vastgoed gerelateerde netwerken, zoals de Bond van Nederlandse Architecten, Sociëteit Vastgoed Netwerk en FRESH Professionals.
Opdrachtgevers


MMEK' - Re\Define Real Estate

Van mei 2018 tot januari 2021 heeft Willem Jan als business developer gewerkt voor MMEK'. Martijn Meeske en Erik van Kuijk gaven Willem Jan de eerste opdracht in 2018, waardoor hij Willand heeft kunnen opzetten. Met MMEK' is een bijzondere band opgebouwd en delen we de passie voor concept ontwikkelingen en het ontwerpen van spraakmakende omgevingen.


In samenwerking met nieuwe klanten blijven we met MMEK' verbindingen zoeken. Onze ambitie is om te zorgen voor kruisbestuivingen in ons vak en te komen tot de beste projecten. Van Architectuur tot Experience Design.


MMEK' is een vooruitstrevend ontwerpbureau en actief op de vlakken van Branding, Exhibitions, Heath en product ontwerp, Één van hun bijzondere creaties is het Prinses Maxima Center in Utrecht.


Ontwerp MMEK' - interieur Prinses Maxima Center UtrechtRYBERG

Out of the Box, Willand als Business developer voor een producent van robots. Hier komt de facinatie van Willem Jan om de hoek voor high tech en innovatie!


Ryberg is een start-up en ontwikkeld Anti-viral Robots. Deze robots zijn zelfrijdend en maken gebruik van UVC verlichting om oppervlakte bacteriën te doden, wanneer uw medewerkers liggen te slapen. De robot heeft een state of the art design en is beschikbaar voor Demo dagen.


Wilt u meer weten, neem dan via deze link contact op met Willem Jan, business developer voor Ryberg.

Company branding by Ryberg