Strategie

Ambities waarmaken vraagt om een goede voorbereiding en een strategie. De visie van een architect, interieurontwerper, designer of ander creatief brein staat hierin centraal. Waar wilt u naartoe met nieuwe projecten of ontwerpen? Gaat u mainstream of wilt u iets volledig ‘out of the box’?


Willand bedenkt een strategie, welke past bij alle aspecten die voor u van belang zijn. En werkt vanuit een totaal scope. Er wordt een analyse gemaakt van alle voorwaarden en wensen, waarna Willand een voorstel doet in de approach om tot de doelstelling te komen om een nieuw project binnen te halen of concept te bedenken.

Acquisitie

Vanuit de vastgestelde strategie gaat Willand op zoek naar die ene lead voor uw nieuwe opdracht. Willand heeft een groot netwerk in verschillende branches en staat pro-actief in de markt. We denken out of the box en weten op een positieve manier contacten te leggen met nieuwe klanten.


Willand staat voor interactie en teamwork met de opdrachtgever in alle facetten van de opdracht. Vanaf het eerste contact tot de lancering, opening of publicatie van het resultaat willen we samen staan voor waar we aan werken.

Ontwerp

De opdracht is getekend en nu gaat de ontwerper ermee verder. Het klantcontact dat door Willand is gelegd geeft Willand graag een vervolg In de ontwerpfasen. Willand heeft de kennis in huis als meedenkend adviseur, maar ook als meewerkend architect of creatief ontwerper in de verdere ontwerpfasen.


Voor verschillende architectenbureas heeft Willem Jan als ontwerper gewerkt, zoals Rudy Uytenhaak + partners, Soeters van Eldonk Ponec, nu PPHP & Common Affairs én Paul de Ruiter Architects. Voor Paul de Ruiter Architects heeft Willem Jan ook als Business Developer gewerkt.