QuickScan


Ambities waarmaken vraagt om een goede voorbereiding en een eerste QuickScan van de markt. De visie van een architect, interieurontwerper, designer of eigenaar van een brand staat hierin centraal.


Deelt u met ons de visie om een duurzamere, gezondere en circulaire wereld vorm te geven? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen om de meerwaarde te behalen in toekomstige opdrachten,.


Onze eerste vragen die we stellen leggen de lat hoog, die passen bij het verwezenlijken van uw ambities en doelstellingen! We gaan uw dromen waarmaken!


Willand heeft voor u een Menu samengesteld, op basis van 3 New Business Paketten.


Pakket 1

Willand maakt samen met u een strategie voor een meerjarige groei om te komen tot new business. Willand brengt de markt potentie in beeld in een eerste Quickscan, geeft advies om de PR waarde van uw bedrijf te vergroten én gaat actief het gesprek aan met nieuwe klanten. Hierin ontzorgt Willand uw bedrijf om new business te genereren als uw business developer. Willand treed hierin naar buiten namens uw bedrijf;


Op deze wijze werkt Willand momenteel voor zijn klanten MMEK' Experience Design én Ryberg


Pakket 2

Willand gaat voor u de markt(en) verkennen en brengt kansen en contactpersonen in kaart in een Quickscan. Willand zorgt voor een warme introductie en u geeft deze zelf een follow up;


Pakket 3:

Willand is actief als concept ontwikkelaar. Wanneer er vanuit u interesse bestaat om samen een project op te zetten, bundelen we graag onze krachten om de kansen in de markt aan te grijpen als gezamenlijk ontwikkelaar van projecten.


Heeft u interesse in een kennismaking, neem dan vrijblijvend contact op met Willem Jan Landman, hij maakt graag een kennismakingsafspraak.


New Business


Het netwerk van Willand is breed en varieert van beleggers, ontwikkelaars, particuliere investeerders, gemeenten, de overheid, bouwbedrijven, architectenbureaus, facilitaire bureaus tot verschillende adviesbureaus. Daarnaast is Willand lid van enkele vastgoed gerelateerde netwerken.


Willem Jan of een freelance medewerker van Willand gaan binnen de New Business pakketten voor u aan de slag en leveren een bijdrage als new business developer.


In dit proces blijven we Out of the Box denken. We bekijken de New Business zoektocht vanuit diverse perspectieven en een Winners mentaliteit.
Opdrachtgevers


MMEK' - Re\Define Real Estate

is een vooruitstrevend ontwerpbureau en actief op de vlakken van Branding, Exhibitions, Heath en product ontwerp, Zoekt u een ontwerpbureau om het beste ontwerp voor u te creeëren op één van deze thematieken, neem dan contact op met Willem Jan Landman, business developer voor MMEK'.

Ontwerp MMEK' - interieur Prinses Maxima Center Utrecht

RYBERG

Out of the Box, Willand als Business developer voor een producent van robots. Hier komt de facinatie van Willem Jan om de hoek voor high tech en innovatie!


Ryberg is een start-up en ontwikkeld Anti-viral Robots. Deze robots zijn zelfrijdend en maken gebruik van UVC verlichting om oppervlakte bacteriën te doden, wanneer uw medewerkers liggen te slapen. De robot heeft een state of the art design en is beschikbaar voor Demo dagen.


Wilt u meer weten, neem dan via deze link contact op met Willem Jan, business developer voor Ryberg.

Company branding by Ryberg