Nieuws

Willem Jan is als wachtleider onderdeel van de professionele crew, met schipper Hans Bouscholte én mede wachtleider Erik van Vuuren, in het TV programma "Alle Hens Aan Dek". Op de legendarische Swan 65 Kings' Legend voeren ze over de Atlantische oceaan. Lees hier meer over dit avontuur in een artikel op Zeilwereld door Anke Haadsma. Begin november verschijnt de meerdelige serie op SBS6.


Columns

Willand denkt na over maatschappelijke onderwerpen, welke in de architectuur- en vastgoed branche actueel zijn.

Voor de Stichting Living Daylights schreef Willem Jan diverse artikelen:

Daglichtinnovaties

Daglicht in hoogbouw

Mijn optimale gebouw


Onderzoek

Voor het architectuur magazine "Forum" schreef Willem Jan een artikel over krimp in de provincie Groningen. Een actueel onderwerp, waar veel onderzoek naar wordt gedaan vanuiit verschillende disciplines.

Willem Jan schreef het artikel "Nait zoezen moar broezen" over de krimp in de Gemeente Delfzijl. Met hierin een bijdrage van Stephan Petermann, destijds werkzaam voor OMA/AMO en oprichter van Mannoffice.

Het artikel is hier terug te lezen:

Artikel FORUM_Krimp.pdf


Media

Door VG Visie is tijdens de Provada van 2019 een uitgave verschenen van het VG Magazine. Petra Pronk schreef na een interview met Willem Jan het artikel "Ik mag graag prikkelende plannen bedenken" in het kader van de woningbouwmarkt. Het artikel is hier te downloaden:

VG Visie Willand.pdf

Uitgave VG Visie in het kader van de Provada 2019