Wie zijn wij?

Willand is in april 2018 opgericht door Willem Jan Landman (1978) en werkt met verschillende partners en freelance architecten, managers en business developers samen.


Willem Jan is in 2010 als architect afgestudeerd aan de Academy van Bouwkunst te Amsterdam, (Klik hier voor een publicatie met zijn afstudeerplan) Als architect was hij werkzaam voor diverse toonaangevende Nederlandse architectenbureaus.


Willem Jan is geboren en getogen in Delfzijl. Om zijn droom na te jagen om architect te worden studeerde hij aan de Hogeschool van Groningen Architectuur 1e fase en volgde aansluitend de Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.


Naast zijn passie voor de architectuur is Willem Jan (parttime) professioneel zeiler en mede oprichter van Stichting Holland Ocean Racing. Voor deze stichting verricht hij de werkzaamheden als operartioneel manager en voorzitter.


Willand is founded by Willem Jan Landman (MArch) and is specialised in Business development in the field of Architecture and project concept design.Willem Jan Landman - de Zeilende Architect

Fotocredits MMEK'


Contact

Willem Jan Landman

m. +31 6 24 66 95 49

willemjan@willand.nl


We houden kantoor in Amsterdam en Delfzijl

Support Noord Nederland

dhr. ir. Albert Landman


KvK Amsterdam 71433929

BTW-nummer: 1058.43.647.B.01


Willand is lid van:

BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus)

FRESH Professionals

Sociƫteit Vastgoed Netwerk


Willand is supporting partner van Stichting Holland Ocean Racing.