Zeilende architect

In de afgelopen jaren heeft Willem Jan zich doorontwikkeld tot veelzijdig architect, met een rol als business developer en concept ontwikkelaar voor of in samenwerking met andere architecten- of ontwerpbureau's.

Ook heeft hij zijn passie voor zijn hobby 'zeilen' weten door te ontwikkelen tot professional in deze sport. Als COO is Willem Jan betrokken bij het opleidingsplatform voor Big Boat zeilers "Holland Ocean Racing". Samen met schipper uit de Volvo Ocean Race Hans Bouscholte, leidt Willem Jan deze groeiende organisatie.

Willem Jan zet samen met Hans ook business events op binnen de zeilsport voor zijn relaties uit de vastgoed sector. In samenwerking met BOUsailing van Hans Bouscholte worden business events georganiseerd met een teambuilding thema op de 60ft. Volvo Ocean Racer BOUdragon. Op de Volvo Ocean Racer is teamwork de basis voor het behalen van top resultaten, zoals het winnen van (inter)nationale wedstrijden.

Lezingen

Bent u op zoek naar een spreker voor een congres, uw bedrijf of een andere gelegenheid. Willem Jan vertelt zijn verhaal met veel plezier op uw evenement en indien gewenst i.s.m. Hans Bouscholte.