Zeilende Architect

Naast het architectenvak heeft Willem Jan zijn passie voor zijn hobby 'zeilen' weten door te ontwikkelen tot professional in deze sport. Als COO is Willem Jan betrokken als operational manager voor "Holland Ocean Racing". Samen met Hans Bouscholte, leidt Willem Jan deze groeiende organisatie om jongeren op te leiden tot professionele oceaan zeilers.


Ook is hij schipper op Internationale wedstrijden en heeft hij als wachtleider meegezeild tijdens het SBS programma "Alle Hens Aan Dek",Fotocredits: Ingeborg Berghuijs, Zeilen Magazine, Editie 2, 2021

Teambuilding events

Willem Jan zet samen met Hans Bouscholte ook business events op binnen de zeilsport voor de relaties van Willand en van Holland Ocean Racing. In samenwerking met BOUsailing van Hans Bouscholte worden business events georganiseerd met een teambuilding thema op de 60ft. Volvo Ocean Racers BOUdragon & Tokio II.


Op de Volvo Ocean Racer is teamwork de basis voor het behalen van top resultaten, zoals het winnen van (inter)nationale wedstrijden.


Wilt u meer informatie over deze teambuilding events, stuur ons dan een mail en wij nemen contact met u op!

Publieke events

Bent u op zoek naar een spreker voor een congres, uw bedrijf of een andere gelegenheid. Willem Jan vertelt zijn verhaal met veel plezier op uw evenement en indien gewenst i.s.m. Hans Bouscholte.


Reality TV


Bekijk hier een trailer over het TV programma "Alle Hens Aan Dek" dat te zien was op SBS-6 in november en december 2020. Willem Jan is hierin te zien als wachtleider, samen met schipper Hans Bouscholte en mede wachtleider Erik van Vuuren. Samen met 5 BNérs zeilden ze van Las Palmas naar Scheveningen op de Swan 65 Kings' Legend.